Behangwerk

Voorbereiding
Voordat er kan worden begonnen met het aanbrengen van uw nieuwe behang of wandbekleding moet soms eerst het oude behang worden verwijderd. U kunt dit zelf doen, maar het is ook mogelijk om het oude behang te laten verwijderen door Peter Buitenhuis.

Wandinspectie
Nadat het oude behang van uw wanden is verwijderd, worden uw wanden geïnspecteerd op eventuele scheuren of beschadigingen. Na deze inspectie worden (indien nodig) uw wanden plaatselijk of geheel opnieuw gepleisterd om er voor te zorgen dat het nieuwe behang op een mooie gladde ondergrond kan worden aangebracht.

Afwerking
Als de wanden mooi glad en stofvrij zijn kan er worden begonnen met het aanbrengen van het behang. Het nieuwe behang wordt altijd netjes aangebracht volgens voorschrift van de fabrikant en doordat er altijd zo schoon en netjes mogelijk wordt gewerkt is de overlast voor u als klant minimaal en zo kort mogelijk.

Kwaliteit
Om kwaliteit te waarborgen, wordt alleen maar gewerkt met degelijke producten en gereedschappen op een vakkundige werkwijze volgens voorschrift van leverancier of opdrachtgever.

Kosten
Door besparing op personeel en onkosten is het vakkundig laten aanbrengen van behang voor u als klant nog steeds betaalbaar.

Voorbeelden
U kunt hieronder enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden zien.

Behanger van Vescom Wandbekleding

Vescom wandbekleding

.-

Behanger van Eiffinger patroonbehang

Eijffinger patroonbehang in combinatie met glasvlies.

Renovlies behanger

Glasvlies wandafwerking in meerdere kleuren gesaust

.

Renovlies behangerGlasvlies wandafwerking in combinatie met sauswerk

Renovlies behang in combinatie met schilderwerk

Schilderwerk trap in combinatie met glasvlies wandafwerking

-.

U kunt  het contactformulier gebruiken voor het maken van een afspraak of het opvragen van meer informatie. Peter Buitenhuis komt graag een keer bij u langs voor de wandinspectie van uw wanden. Aan de hand van deze wandinspectie maakt hij dan een offerte voor u.

Deze wandinspectie en vrijblijvende offerte zijn gratis en geheel vrijblijvend.